Savez studenata Fizičkog fakulteta

Udruženje studenata Fizike

Studentski trg 12, 11 000 Beograd

Primatijada 2017

Primatijada predstavlja naučno-sportske skupove studenata svih prirodno-matematičkih fakulteta iz celog regiona (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija i Republika Srpska).

Ovakav međunarodni skup je izuzetna prilika za sticanje novih prijateljstava, jačanje sportskog duha i demonstraciju znanja putem naučnih radova. Događaj se organizuje svake godine, početkom maja, a mesto dešavanja se razlikuje od godine do godine.

Na svakoj Primatijadi studenti Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu zauzmu bar jedno od prva tri mesta u izlaganju naučnih radova, a svake godine sportski timovi postignu zapažene rezultate.

Primatijada 2017. se održava u Čanju (Crna Gora) u periodu od 28.04. do 03.05.2017. godine u kompleksu hotela "Biserna Obala". Dnevni program podrazumeva sportska takmičenja, izlaganje naučnih radova i dnevne žurke, dok je noćni program rezervisan za odličan provod u diskoteci.

Pravilnike za pisanje naučnih radova i za sportska takmičenja možete pronaći na zvaničnoj web stranici primatijada.rs a više informacija o događaju i utiscima drugih učesnika na zvaničnoj Facebook stranici ili grupi.

galery

Slike sa prethodnih Primatijada

Pogledaj

CENA PUNOG PANSIONA (5 noćenja sa doručkom, ručkom i večerom) ZA STUDENTE FIZIČKOG FAKULTETA iznosi 110€ + prevoz 35€. Višegodišnja praksa je da studenti dele pansion (krevet) kako bi odlazak na ovu međunarodnu studentsku smotru bio priuštiviji svim studentima, pa je u tom slučaju organizator napravio sledeće pakete:

- 2 studenta na 1 krevet sa prevozom = 90€ po studentu

- 3 studenta na 2 kreveta sa prevozom = 109€ po studentu

- 5 studenata na 3 krevetа sa prevozom = 101€ po studentu

Na Primatijadu možete povesti prijatelje, rođake, bližu i dalju rodbinu, kolege sa drugih fakulteta i sve ostale koji žele da osete draž sportsko-naučnog takmičenja, odmora i provoda u jednom. Odgovore na sva pitanja i bliže informacije možete dobiti putem kontakt telefona:

- 065/51 03 371 (Nikola)

- 063/89 58 840 (Marko)

ili u prostorijama Studentskog Saveza na 3. spratu u Dušanovoj br. 13, svakog četvrtka od 15-17 časova.

Možete se prijaviti putem online prijave Ovde

STUDENTI FIZIČKOG FAKULTETA KOJI AKTIVNO UČESTVUJU U RADU SPORTSKIH SEKCIJA NA FAKULTETU, KAO I STUDENTI KOJI BRANE NAUČNI RAD, IMAJU PRAVO NA POPUST, KOJI POKRIVA FIZIČKI FAKULTET